Adım 1: Uyarı
Depolama alanı doluyken bir fotoğraf veya dosya yüklemeye çalıştığınızda Depolama alanı dolu penceresi açılır ve gösterge panelinin üst kısmında Depolama alanı engellendi uyarısı görünür. Daha önce yüklediğiniz her şey kayıtlı ve görünür kalır.
Adım 2: Yolunuzu seçin
Penceredeki sarı düğme size daha fazla alan sağlar: ücretsiz planda PRO'ya geç (10GB), PRO planda Genişlet (+20GB). Artık ihtiyacınız olmayanları silmek için Yeri kendim açacağım seçeneğine dokunun ve sonraki adımları izleyin.
Adım 3: Albüm fotoğraflarını silin
Galeri ekranında, Albüm (tanıtım) sekmesinde artık ihtiyacınız olmayan fotoğrafları seçin ve tek seferde silin: Albüm fotoğraflarını seçme ve silme
Adım 4: Dosyaları silin
Dosyalar bölümünde artık kullanmadığınız dosyaları silin. Sildiğinizde Dosya silindi ve alan boşaltıldı! mesajı görünür: Dosyayı taşıma veya silme
Adım 5: Eski günlük raporlar
Bir günlük raporu silmek, fotoğraflarının kapladığı alanı da boşaltır. Raporları yalnızca şantiye sahibi silebilir. Kayda ihtiyacınız varsa önce PDF dosyasını indirin: Günlük raporu silme
Adım 6: Depolama alanınızı kontrol edin
Kullanılan alanı, Profil ekranındaki PLANINIZ kartında bulunan Depolama alanı çubuğunda görün. Kullanım planınızın sınırının altına düştüğünde yüklemeler yeniden çalışır.
Adım 7: Daha fazla alana mı ihtiyacınız var
- Ücretsiz plandaysanız PRO size 10 GB verir: Telefondan veya bilgisayardan PRO'ya abone olma
- PRO plandaysanız ek paket size 20 GB daha verir: 20 GB depolama alanı ekleme
- Ek paket zaten etkinse yeniden satın almak daha fazla alan eklemez: bu durumda çözüm yer açmaktır.
Depolama alanı dolu: nasıl yer açılır
Hesabınızın depolama alanı dolduğunda yeni yüklemeler durur. Eski fotoğrafları, dosyaları ve günlük raporları silerek nasıl yer açacağınızı veya nasıl daha fazla alan alacağınızı görün.
Şunun için: yöneticiler7 adım
Aradığınızı bulamadınız mı?
WhatsApp üzerinden destek ekibimizle sohbet edin veya doğrudan uygulama içinden destek bileti açın.
