Klantportaal

De klant verwijderen: vooraankondiging en uitlooptermijn

Zie wat er gebeurt als de beheerder de klant uit een project verwijdert: direct verwijderd onder 70% voortgang, of een uitlooptermijn van 15 dagen om de foto's te downloaden.

Voor beheerders en klanten5 stappen
  1. Stap 1: De klant verwijderen als beheerder

    In het project opent de beheerder Team, zoekt het e-mailadres van de klant en tikt op het prullenbakicoon (Lid verwijderen). Alleen de projecteigenaar kan leden verwijderen. Wat er daarna gebeurt, hangt af van de voortgang van het project.

  2. Stap 2: Project onder 70%

    Toegang verwijderen verschijnt. Bij Ja, verwijderen stopt de toegang van de klant meteen en krijgt de klant daarover een e-mail. Het account blijft bestaan, maar het project verdwijnt uit de app van de klant.

  3. Stap 3: Project op 70% of meer

    Vooraankondiging (15 dagen) verschijnt. Bij Uitlooptermijn toepassen krijgt de klant een e-mail en houdt die 15 dagen toegang om de foto's te downloaden. In Team staat bij de klant een oranje label met de resterende dagen.

  4. Stap 4: Wat de klant ziet tijdens de uitlooptermijn

    Het portaal toont een Bericht van beëindiging met de resterende dagen. In die tijd is Alles downloaden in de projectgalerij vrijgegeven, ook als het project onder 100% staat, zolang de beheerder het downloaden van foto's heeft toegestaan.

  5. Stap 5: Einde van de uitlooptermijn

    Na de termijn van 15 dagen wordt de klant uit het project verwijderd en krijgt die een e-mail. Dat gebeurt niet op een vaste dag: de verwijdering wordt uitgevoerd de eerste keer dat de beheerder na de termijn het Team van het project opent. Wil de beheerder de toegang eerder stoppen, dan tikt die op het blokkeericoon (Verwijderen afdwingen) en bevestigt met Ja, verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met ons team via WhatsApp of open direct een ticket in de app.

Chat via WhatsApp
Contact opnemen met ondersteuning