Adım 1: Yönetici müşteriyi nasıl çıkarır
Yönetici şantiyede Ekip bölümünü açar, müşterinin e-posta adresini bulur ve çöp kutusu simgesine (Üyeyi çıkar) dokunur. Üyeleri yalnızca şantiye sahibi çıkarabilir. Sonrasında ne olacağı şantiyenin ilerlemesine bağlıdır.
Adım 2: %70'in altındaki şantiye
Erişimi kaldır görünür. Evet, kaldır seçildiğinde müşterinin erişimi hemen sona erer ve müşteri bununla ilgili bir e-posta alır. Müşterinin hesabı varlığını sürdürür, ancak şantiye uygulamasından kaybolur.
Adım 3: %70 veya üzerindeki şantiye
Ön bildirim (15 gün) görünür. Ek süre uygula seçildiğinde müşteri bir e-posta alır ve fotoğrafları indirebilmesi için erişimini 15 gün daha korur. Ekip bölümünde müşterinin yanında kalan günleri gösteren turuncu bir etiket görünür.
Adım 4: Müşterinin ek süre boyunca gördükleri
Portalda kalan günlerle birlikte Kapanış bildirimi görünür. Bu süre boyunca, yönetici fotoğraf indirmeye izin vermişse Şantiye galerisindeki Tümünü indir şantiye %100'ün altında olsa bile kullanılabilir.
Adım 5: Ek sürenin sonu
15 günlük süre dolduğunda müşteri şantiyeden çıkarılır ve bir e-posta alır. Bu belirli bir günde olmaz: çıkarma işlemi, süre dolduktan sonra yönetici şantiyenin Ekip bölümünü ilk kez açtığında yapılır. Erişimi daha erken kesmek için yönetici engelleme simgesine (Silmeyi zorla) dokunur ve Evet, kaldır ile onaylar.
Müşteriyi çıkarma: ön bildirim ve ek süre
Yönetici müşteriyi bir şantiyeden çıkardığında ne olduğunu öğrenin: %70 ilerlemenin altında hemen çıkarma veya fotoğrafları indirmek için 15 günlük ek süre.
Şunun için: yöneticiler ve müşteriler5 adım
Aradığınızı bulamadınız mı?
WhatsApp üzerinden destek ekibimizle sohbet edin veya doğrudan uygulama içinden destek bileti açın.
