Incidenten en herinneringen

Openbare of beperkte herinnering: wie ziet welke notitie

Een herinnering kan zichtbaar zijn voor het hele projectteam of voor maar een paar mensen. Lees wie hem ziet, wie hem kan bewerken en wie hem kan verwijderen.

Voor beheerders en teamleden5 stappen
  1. Stap 1: Openbare notitie

    Met Openbare notitie aan, wat de standaard is, verschijnt de herinnering voor iedereen die aan het project werkt: de eigenaar en de uitgenodigde ingenieur en teamleden.

  2. Stap 2: Beperkte notitie

    Zet Openbare notitie uit en laat bij Alleen toegang voor: alleen de mensen aangevinkt die hem mogen zien. Bij een nieuwe herinnering is iedereen eerst aangevinkt: vink uit wie hem niet mag zien. Wie hem heeft geschreven, ziet hem altijd, en de projecteigenaar ziet alle herinneringen, openbaar of beperkt. Is er niemand meer aangevinkt, dan zie je Kies minstens één persoon of maak de notitie openbaar.

  3. Stap 3: De klant ziet geen herinneringen

    Herinneringen zijn voor het team: de klant ziet er geen enkele, ook geen openbare, en staat niet in de lijst bij Alleen toegang voor:.

  4. Stap 4: Aanvinken stuurt geen melding

    Iemand aanvinken geeft alleen leestoegang: die persoon krijgt geen melding en geen alarm. Het alarm gaat alleen af op de telefoon van wie de herinnering heeft opgeslagen: Waarom het alarm van de herinnering niet afging.

  5. Stap 5: Wie mag bewerken en wie mag verwijderen

    Iedereen die een herinnering ziet, kan hem bewerken, en ook wijzigen wie er toegang toe heeft. Alleen wie hem heeft geschreven en de projecteigenaar kunnen hem verwijderen; voor alle anderen is het icoon Verwijderen grijs met een hangslot, en als je erop tikt, opent een venster dat uitlegt wie hem mag verwijderen: Een herinnering afhandelen, heropenen, delen of verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met ons team via WhatsApp of open direct een ticket in de app.

Chat via WhatsApp
Contact opnemen met ondersteuning