Account, abonnement en support

Je account verwijderen (termijn van 30 dagen)

Als je je account verwijdert, wordt het 30 dagen opgeschort en daarna definitief gewist, met al je gegevens. Bekijk wat er wordt verwijderd, wat je eerst moet doen en hoe je de verwijdering plant.

Voor beheerders en teamleden6 stappen
  1. Stap 1: Wat er wordt verwijderd

    Na afloop van de termijn worden de projecten waarvan je eigenaar bent verwijderd, met hun foto's, dagrapporten, bestanden en rapporten, samen met je team en je magazijn. Je wordt ook verwijderd uit projecten van anderen waarvoor je was uitgenodigd. Niets hiervan kan worden hersteld en je krijgt geen geld terug. Wil je alleen stoppen met betalen, zeg dan je abonnement op: Je abonnement beheren of opzeggen.

  2. Stap 2: Wat er wordt bewaard

    Sommige gegevens worden ook na de verwijdering bewaard, zo lang als de wet voorschrijft:

    • betalingen (abonnement, datums, bedragen en kenmerken van de aankopen): zo lang als de belastingwet voorschrijft;
    • acceptatie van de voorwaarden en het beleid: 5 jaar;
    • toegangslogs: 6 maanden, zoals de wet voorschrijft;
    • antifraudecodes van de bonusprogramma's: 5 jaar, niet gekoppeld aan het account.

    ObraFácil bewaart nooit je kaartnummer. De details staan in artikel 8 van het Privacybeleid.

  3. Stap 3: Een abonnement? Zeg eerst op

    Heb je betaald PRO of een betaalde opslaguitbreiding die nog actief is, dan toont de app Gebruiksperiode en kun je niet verder: verwijderen kan pas na het einde van de periode die je al hebt betaald. Tik op Naar het portaal om de verlenging stop te zetten en kom terug als die periode is verlopen.

  4. Stap 4: Plan de verwijdering

    Open terwijl je online bent Profiel, scrol naar onderen en tik op Account verwijderen. Lees in het venster Verwijdering plannen de waarschuwing en tik op Account opschorten. Bedenk je je, tik dan op Annuleren.

  5. Stap 5: De termijn van 30 dagen

    De app logt je uit en toont Je account is opgeschort. Je hebt 30 dagen om het te heractiveren. Log je binnen die tijd opnieuw in, dan verschijnt het scherm Verwijdering gepland, met het aantal resterende dagen en de mogelijkheid om te heractiveren: Een account heractiveren dat gepland staat voor verwijdering. Daarna worden het account en de gegevens definitief verwijderd.

  6. Stap 6: Klanten van het Klantportaal

    Gebruik je de app als klant van een project, dan verwijder je je account via een ander scherm en gebeurt het meteen, zonder de 30 dagen: Mijn klantaccount verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met ons team via WhatsApp of open direct een ticket in de app.

Chat via WhatsApp
Contact opnemen met ondersteuning